ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Νέος πόλεμος με το Ιράν προ των πυλών; Λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις κλειστές συνομιλίες στο Κατάρ
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Η AGNETA φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε RED CODE επτά Περιφέρειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2012 στις ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ στον Ντόναλντ Τραμπ, φαβορί για το χρίσμα του κόμματος εν όψει των προεδρικών του Νοεμβρίου.
Ο κ. Ρόμνεϊ χαρακτήρισε τον κ. Τραμπ «τραμπούκο, μισογύνη και ψεύτη».
Τα περισσότερα κορυφαία στελέχη του συντηρητικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεν επιθυμούν ο κ. Τραμπ να είναι ο υποψήφιος για την προεδρία της χώρας, ωστόσο τα έως τώρα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών σε σειρά πολιτειών των ΗΠΑ τον καθιστούν τον επικρατέστερο μεταξύ των πέντε υποψηφίων για το χρίσμα στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών.
«Ας θέσω το ζήτημα με τον πλέον ανοικτό τρόπο: εάν οι Ρεπουμπλικανοί επιλέξουν τον Ντόναλντ Τραμπ ως υποψήφιο, οι προοπτικές για ένα ασφαλές μέλλον ευημερίας για την Αμερική θα είναι αισθητά μειωμένες», δήλωσε ο κ. Ρόμνεϊ.























































