ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα και σε «Ψηφιακή Αποικία»
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν φοβάται το κοινωνικό και δημοκρατικό μοντέλο της Ευρώπης και ότι η Γηραιά Ήπειρος πρέπει να αντισταθεί στις προσπάθειές του να διχάσει τις χώρες της.
Ο Γερμανός υπουργός υποστήριξε ότι δεν είναι η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του ΝΑΤΟ που ανησυχεί τη ρωσική κυβέρνηση, αλλά η «ήπια ισχύς» της Ευρώπης που προσεγγίζει τα σύνορα της Ρωσίας.
«Για αυτό ακριβώς (ο Πούτιν) προσπαθεί να αποδυναμώσει την Ευρώπη, με το να μας διχάζει και να μας δελεάζει να σκεφτόμαστε μόνο υπό στενούς εθνικούς όρους. Εμείς δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι του» τόνισε ο Σόιμπλε σε μία εκδήλωση στο London School of Economics κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη βρετανική πρωτεύουσα.























































