ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σλοβένος πρωθυπουργός: Έρχονται συγκρούσεις στα Βαλκάνια

Σλοβένος πρωθυπουργός: Έρχονται συγκρούσεις στα Βαλκάνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για συγκρούσεις μεταξύ των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης, αν συνεχιστούν οι μεταναστευτικές ροές, «προειδοποιεί» ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας.

«Αν δεκάδες χιλιάδες μετανάστες κατακλύσουν και πάλι την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, πολλές συγκρούσεις μπορεί να ξεσπάσουν μεταξύ των χωρών της περιοχής. Και για εμάς στην Κεντρική Ευρώπη και την Ε.Ε. (περισσότεροι μετανάστες) θα σήμαιναν περισσότερα σύνορα ανάμεσά μας, περισσότερες συγκρούσεις και περισσότερη ζημιά στις οικονομίες μας», είπε ο Μίρο Τσεράρ.

«Κλείνοντας (τον μεταναστευτικό διάδρομο) στην παράνομη μετανάστευση, θα προστατεύσουμε τα Δυτικά Βαλκάνια από να ολισθήσουν σε σύγκρουση», είπε Σλοβένος πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο – Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr