Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτορεπορτάζ από νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ: 16χρονος μαχαίρωσε δεκάδες συμμαθητές του

Φωτορεπορτάζ από νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ: 16χρονος μαχαίρωσε δεκάδες συμμαθητές του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε την Τετάρτη στις ΗΠΑ, όταν ένας 16χρονος μαθητής εισέβαλε στο σχολείο του κοντά στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια και μαχαίρωσε τουλάχιστον 22 ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων μαθητές μεταξύ 14 και 17 ετών.

stab2

Ο έφηβος προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στους συμμαθητές του, μαχαιρώνοντάς τους στα τυφλά σε σώμα χέρια και πρόσωπο, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να νοσηλεύονται
σε κρίσιμη κατάσταση.

stab1

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου εκκενώθηκαν μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρασφάλειας, ενώ οι μαθητές περιέγραψαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σκηνές απόλυτου τρόμου και πανικού.

stab5

Ο υποδιευθυντής του σχολείου, Σαμ Κινγκ κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του δύο μαχαίρια μήκους 20-25 εκατοστών.

«Το έκανε τόσο ύπουλα που στην αρχή κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβαινε», δήλωσε ένας από τους μαθητές. «Ακούσαμε ένα κορίτσι να φωνάζει δολοφονία και μετά είδαμε δύο άλλους μαθητές να τρέχουν έξω από το σχολείο και τους ακολουθήσαμε», πρόσθεσε.

stab4

Ο 16χρονος Alex Hribal συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση αλλά τα αίτια της ενέργειας του δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Γουέστμορλαντ, Τζον Πεκ, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ο έφηβος πιθανόν θα δικαστεί ως ενήλικος, ενδεχομένως για απόπειρα δολοφονίας και στη συνέχεια το όνομά του θα δοθεί στη δημοσιότητα.

stab02

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το πακέτο βοήθειας σε Ουκρανία και Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr