ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρόεδρος στη Βραζιλία, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ορκίστηκε ως προσωπάρχης στην κυβέρνηση της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ, καθώς ένας δικαστής προσπάθησε να μπλοκάρει το διορισμό του, ενώ το Κογκρέσο έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για την αποπομπή της, μέσα σε κλίμα βαθιάς πολιτικής κρίσης.
Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει εκατοντάδες διαδηλωτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι συγκρούονταν με αριστερούς υποστηριχτές του Λούλα, έξω από το προεδρικό μέγαρο, όπου και ορκίστηκε.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η οξεία αντιπαράθεση μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης και των δικαστών που ερευνούν τις υποθέσεις διαφθοράς, ενώ περιστασιακοί αποκλεισμοί δρόμων έγιναν στο Σάο Πάολο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ο διορισμός Λούλα στη θέση του προσωπάρχη της κυβέρνησης εκτιμάται ότι έγινε για να του διασφαλίσει την ασυλία, καθώς οι εισαγγελείς τον κατηγορούν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαφθορά, σε σχέση με τις δραστηριότητες της πετρελαϊκής εταιρίας Petrobras.























































