ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο μακελάρης του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ

Βρυξέλλες: Συνελήφθη ο μακελάρης του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντεσλάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου, βρίσκεται τραυματισμένος, ο τζιχαντιστής μέλος στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι Σαλάχ Αμπντεσλάμ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τις Βρυξέλλες.

Ο Αμπντεσλάμ, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στις τζιχαντιστικές επιθέσεις που σκόρπισαν το θάνατο σε 130 ανθρώπους στη γαλλική πρωτεύουσα, τραυματίστηκε και στη συνέχεια έπεσε στα χέρια των ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας των βελγικών αρχών, σε μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη μουσουλμανική συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι η αντιτρομοκρατική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν μπορούν να ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Βέλγοι εισαγγελείς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα ότι αποτυπώματα του Αμπντεσλάμ ανακαλύφθηκαν σε διαμέρισμα στο οποίο είχε πραγματοποιηθεί έφοδος των αρχών την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Ινδονησία: Φανατικοί ισλαμιστές διαδηλωτές προσπάθησαν να διαλύσουν συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr