ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπντεσλάμ Σαλάχ, Βέλγιο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Καθαρισμός οικοπέδων: 10 πρακτικές οδηγίες της ΠΟΜΙΔΑ μετά τη λήξη της προθεσμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έκδοση από το Βέλγιο του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, περιμένουν οι γαλλικές Αρχές προκειμένου να τον ανακρίνουν και πιθανώς να φτάσουν στους εγκεφάλους των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
Ήδη έχουν γίνει τα σχετικά αιτήματα και όπως είπε και ο Γάλλος Πρόεδρος, αναμένεται η θετική απάντηση των Βρυξελλών. “Σκέπτομαι τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι και στο Σεν-Ντενί επειδή ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνδέεται άμεσα με την προετοιμασία, την οργάνωση και δυστυχώς τη διάπραξη αυτών των επιθέσεων”, είπε χαρακτηριστικά ο Φρανσουά Ολάντ αμέσως μετά την είδηση ότι συνελήφθη ο οργανωτής των επιθέσεων.
Οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά την επιχείρηση σύλληψη άλλων μουσουλμάνων στο προάστιο Φόρεστ και τον τραυματισμό τεσσάρων Βέλγων και Γάλλων αστυνομικών. Χθες οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη συνοικία Μόλενμπεκ όπου κατά πλειοψηφία οι κάτοικοι είναι μουσουλμάνοι και συνέλαβαν τόσο τον Αμπντεσλάμ όσο και τα μέλη της οικογένειας που τον φιλοξενούσε.
Γαλλικά ΜΜΕ πάντως αλλά και βουλευτές επικρίνουν τις βελγικές Αρχές για καθυστερήσεις ως προς τον εντοπισμό του Αμπντεσλάμ ο οποίος κυκλοφορούσε τελικά εντός Βελγίου με πλαστό διαβατήριο Συρίας και ταυτότητα.























































