ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Η Αίγυπτος είπε στην Τουρκία να... ρίξει το ψευδομνημόνιο με τη Λιβύη στα σκουπίδια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση
Τζιχαντιστές της Χαμάς επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στη Χεβρώνα - Νεκροί στρατιώτες και τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκατέσσερις νεκροί και 43 τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές στη βόρεια Ισπανία.
Στο λεωφορείο επέβαιναν φοιτητές διαφόρων εθνικοτήτων, που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus, αλλά και φοιτητές του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης.
Το λεωφορείο που επέστρεφε στη Βαρκελώνη από τη Βαλένθια, προσέκρουσε και ανατράπηκε στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο, κατά μήκος της ανατολικής ισπανικής ακτής. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου του φεστιβάλ “Fallas” που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και είναι γνωστό για το θέαμα των πυροτεχνημάτων που προσφέρει.
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό σταθμό, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί άμεσα. Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο που έχουν τραυματιστεί, δεν έχουν υποστεί τραύματα που να είναι απειλητικά για τη ζωή τους, δήλωσε ο περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών.























































