ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους Γερμανούς “συντρόφους” τους να επιτεθούν σε αεροδρόμιο

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους Γερμανούς “συντρόφους” τους να επιτεθούν σε αεροδρόμιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί ο φόρος αίματος στις Βρυξέλλες να ήταν υψηλός, όμως, δεν είναι αρκετός για τους τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος, που σε νέα μηνύματά τους καλούν τους Γερμανούς «συντρόφους» τους να εξαπολύσουν τρομοκρατικές απειλές σε γερμανικό αεροδρόμιο.

Σε νέες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ανεξάρτητη οργάνωση «Η Ράκκα Σφαγιάζεται Σιωπηλά», το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους τζιχαντιστές σε γερμανικά εδάφη να προχωρήσουν σε επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης, αντιγράφοντας τα φονικά «χτυπήματα» στο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών.

«Μπορείτε να κάνετε αυτό που έκαναν τα αδέλφια σας στο Βέλγιο», αναφέρεται στο μήνυμα των τζιχαντιστών, προσθέτοντας πως «η Γερμανία είναι πεδίο μάχης».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με παλαιότερες εκτιμήσεις, οι Γερμανοί πολίτες που εντάχθηκαν στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους υπολογίζονται στους 550.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία – Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες

Παρολίγον σύγκρουση αεροπλάνου και τουρκικού drone στο FIR Λευκωσίας

Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr