ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφρική, Βιασμός, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Κυανόκρανοι ΟΗΕ, Ομαδικός Βιασμός, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Σεξουαλική Κακοποίηση,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι προχωρά σε διεύρυνση του πλαισίου των ερευνών του μετά από καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση, που είναι πιθανό να διέπραξαν ξένοι κυανόκρανοι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Ο διεθνής οργανισμός έχει ενημερώσει σχετικά τη Γαλλία, την Γκαμπόν, αλλά και το Μπορούντι.
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε ότι έλαβε νέες καταγγελίες που στρέφονται κατά κυανόκρανων από το Μαρόκο και το Μπορούντι που έχουν αναπτυχθεί στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ενώ σε μία περίπτωση εμπλέκεται ένα 14χρονο κορίτσι.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΟΗΕ, ομάδα εμπειρογνωμόνων υπό την ηγεσία της δύναμης του διεθνούς οργανισμού που έχει αναπτυχθεί στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (MINUSCA) έφτασε στην επαρχία Κέμο, προκειμένου να διεξάγει έρευνες.
«Ο ακριβής αριθμός, αλλά και η φύση αυτών των καταγγελιών δεν έχουν ακόμη ερευνηθεί και προσδιοριστεί. Η ομάδα των ειδικών ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά και τις καταγγελίες κατά των γαλλικών δυνάμεων στην περιοχή. Τα θύματα των καταγγελιών περνούν από διαδικασία συνέντευξης, ενώ θα τους παραχθεί ψυχολογική και υγειονομική υποστήριξη» τονίζει η ανακοίνωση του ΟΗΕ.























































