ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός σήμανε στην Ιαπωνία, στην περιοχή Σεντάι, χθες το απόγευμα, όταν ένας αρσενικός χιμπατζής το έσκασε από τον παρακείμενο ζωολογικό κήπο Yagiyama και άρχισε να περιφέρεται σε κατοικημένη περιοχή.
Ο Chacha ήταν ένας από τους πέντε χιμπατζήδες του Yagiyama Zoological Park. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αντελήφθη την απουσία του χιμπατζή από ένα κλουβί το μεσημέρι και στη συνέχεια το πάρκο έκλεισε προληπτικά.
Ο χιμπατζής εντοπίστηκε να στέκεται και να παίζει πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια και τελικά χρειάστηκε δύο ώρες αργότερα να τον πυροβολήσουν με όπλο με αναισθητικό για να τον πιάσουν.























































