ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 53% των Βρετανών

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσεται η πλειοψηφία των Βρετανών πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ORB για λογαριασμό της εφημερίδας «The Telegraph».

Συγκεκριμένα, το ποσοστό του «ναι» ανέρχεται στο 53%, ενισχυόμενο κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες έναντι της προηγούμενης δημοσκόπησης, η οποία διενεργήθηκε στις 5 Απριλίου.

Αντίθετα, το ποσοστό υπέρ του Brexit υποχωρεί κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, στο 41%. Από την πλευρά του, αναποφάσιστο εξακολουθεί να δηλώνει το 6% των ερωτηθέντων.

Σημειώνεται ότι το δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο από την Ε.Ε. είναι προγραμματισμένο για τις 23 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Νέοι αυστηροί κανόνες για την προστασία των ζώων συντροφιάς

Σκληρή δήλωση Φαραντούρη για υποκλοπές: «Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Τζαβέλλας (…) αυτή τη στιγμή προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε αυτούς που τον διόρισαν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr