Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπό πολιορκία το Αννόβερο λόγω Ομπάμα: Απαγορεύτηκαν τα σκουπίδια και τα… νοήματα

Υπό πολιορκία το Αννόβερο λόγω Ομπάμα:  Απαγορεύτηκαν τα σκουπίδια και τα… νοήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτοφανή μέτρα θα ληφθούν στο Αννόβερο εν όψει της άφιξης του Μπαράκ Ομπάμα την ερχόμενη Κυριακή στη γερμανική πόλη για την βιομηχανική έκθεση, όπου η Αμερική είναι η τιμώμενη χώρα.

Οι αστυνομικές αρχές απαγορεύουν τα πλακάτ για το καλωσόρισμα, ελέγχεται το αποχετευτικό σύστημα και το σύστημα υδροδότησης της πόλης, έχουν σφραγιστεί 2000 καπάκια καναλιών, κάδοι σκουπιδιών ξηλώθηκαν και ξεχασμένα ποδήλατα και αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της DW, για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών υπάρχει ρητή απαγόρευση. Να μην κάνουν νοήματα την στιγμή που ο Αμερικανός Πρόεδρος και η συνοδεία του θα μπαίνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο, ενω η αστυνομία συμβουλεύει τους κατοίκους να μείνουν μακριά από τα παράθυρά τους.

Αναστάτωση επικρατεί και στον τομέα της αποκομιδής των σκουπιδιών όπου γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι και απαγορεύεται να αφήνει κανείς έξω σακούλες με σκουπίδια.

Για λόγους ασφαλείας το αεροδρόμιο θα κλείσει τον έναν από τους τρεις διαδρόμους του. Θα χρειαστεί για την μεταφορά και τον εφοδιασμό των συνοδευτικών αεροσκαφών του Ομπάμα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα καταλύσει στο Seefugium στα βορειανατολικά της πόλης. Ιδανική τοποθεσία, μια και σε ακτίνα 500 μέτρων δεν υπάρχει άλλο κτήριο. Από το μικροσκόπιο των αρχών ασφαλείας δεν θα ξεφύγει ούτε το στρώμα που κοιμάται ο Μπάρακ Ομπάμα, το οποίο ελέγχεται για εκρηκτικά, χημικά και συσκευές παρακολούθησης.

Διαδηλώσεις για εμπορική συμφωνία Ευρώπης-ΗΠΑ

Σύμφωνα με τη DW η αστυνομία βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση όχι μόνο εξαιτίας της επίσκεψης του Αμερικανού Πρόεδρου αλλά και για το γεγονός ότι θα γίνουν διαδηλώσεις εναντίον της εμπορικής συμφωνίας Ευρώπης-ΗΠΑ για τη Διατλαντική Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου (TTIP). Αναμένονται περίπου 35.000 διαδηλωτές

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr