Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Του επιτέθηκε συμμορία και τον αποτελείωσε ταξί (βίντεο)

Του επιτέθηκε συμμορία και τον αποτελείωσε ταξί (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αν δεν έχεις τύχει, φτάνεις μέχρι τον θάνατο. Αυτό συνέβη στο Σικάγο και με τον Μαρκ Γκέινς, ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση από μια συμμορία σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Η επίθεση έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο το βίντεο που την είχε καταγράψει από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Στα σκληρά πλάνα του υλικού, καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του 32χρονου μπάρμαν, που πέθανε λίγο μετά την επίθεση στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, ο Gaines είχε δεχθεί επίθεση από μια συμμορία που ήθελε να τον ληστέψει, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει, όλα αυτά στα μάτια των περιστατικών που δεν μπήκαν στον κόπο για να τον βοηθήσουν.

Ο 32χρονος δέχτηκε στην επίθεση αφότου βγήκε από ένα κατάστημα, με έναν εύσωμο άνδρα να τον χτυπά και να τον αφήνει αναίσθητο στην άκρη του δρόμου.

Αυτό, όμως, που εξοργίζει την κοινή γνώμη είναι το γεγονός, πως ακόμα και μετά την επίθεση κανείς δεν προσπάθησε να τον βοηθήσει, οι μόνοι άνθρωποι που τον πλησίασαν το έκαναν για αν τον ληστέψουν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν από κοντά του σε απόσταση αναπνοής, ένα ταξί τον χτύπησε και σταμάτησε από πάνω του, με τον αναίσθητο οδηγό του να μην έχει καταλάβει το παραμικρό.

Αυτή τη στιγμή η οικογένειά του έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του καταστήματος, κατηγορώντας τους εργαζομένους ότι δεν έκαναν το παραμικρό για να τον βοηθήσουν, παρόλο που είδαν την επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δεν πρόκειται να δεχτώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας ζήτησε από τον Μπλίνκεν την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ρωσία: Αναχαιτίσαμε 6 ουκρανικές επιθέσεις με αμερικανικούς ATACMS στην Κριμαία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr