ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πολωνικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε τη Δευτέρα να στείλει στην Ελλάδα 60 συνοριοφύλακες και 40 αστυνομικούς με τον κατάλληλο εξοπλισμό, οι οποίοι θα συνδράμουν την Frontex, κατ’ εφαρμογή των συμφωνιών για το προσφυγικό.
Επιπλέον, η Πολωνία θα στείλει και 20 εξειδικευμένους υπαλλήλους για την επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου από τους πρόσφυγες.
Η Πολωνία έχει αρνηθεί να δεχθεί πρόσφυγες στο έδαφός της, επικαλούμενη ανησυχία για την ασφάλεια, μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες.























































