ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

50 δολάρια για κάθε σεξουαλική σκλάβα δίνει επίδομα το Ισλαμικό Κράτος

50 δολάρια για κάθε σεξουαλική σκλάβα δίνει επίδομα το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ντοκουμέντα από τις ζώνες που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ επέτρεψαν να γνωρίζουμε ποιες είναι οι πηγές εσόδων των τζιχαντιστών, που πέρα από το μηνιαίο μισθό, παίρνουν επίδομα για κάθε σύζυγο και γιο αλλά και κάθε σεξουαλική σκλάβα που “υιοθετούν”.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα αρχεία αποκάλυψαν την περίπτωση ενός τζιχαντιστή με το όνομα Αλ Τζιμπουρί, που πέρα από το βασικό μισθό των 50 δολαρίων των μήνα, είχε έξτρα εισόδημα 50 δολάρια για κάθε μια από τις συζύγους του, 35 για κάθε παιδί και 50 για κάθε σεξουαλική σκλάβα θεωρείται ιδιοκτησία του.

Ομοίως στα ντοκουμέντα βρέθηκα λεπτομέρειες σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκληθεί από τις ήττες και αναγκάζουν το Ισλαμικό Κράτος σε περικοπές.

Βάσει αυτού η οργάνωση απαγόρευσε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση στρατιωτικού οχήματος και αποφάσισε πως οι τζιχαντιστές πρέπει να έχουν γραπτή εξουσιοδότηση προκειμένου να κάψουν βενζίνη στο δρόμο προς τα πεδία των μαχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ: Ο ισραηλινός στρατός θα αποχωρήσει από τη Γάζα μόνο μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς

Ο Πρόεδρος του Ιρακινού Κουρδιστάν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συρίας – Τι συζήτησαν

Πακιστάν: 14 νεκροί από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε συγκέντρωση κατά του εξτρεμισμού

Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε Τούρκο για παροχή χρηματοδότησης και προμηθειών στη Χαμάς ως δήθεν… ανθρωπιστική βοήθεια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr