ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαραθώνιος διαβουλεύσεων για την ισοπεδωμένη Συρία

Μαραθώνιος διαβουλεύσεων για την ισοπεδωμένη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον ειδικό απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία, Στάφαν ντε Μιστούρα, θα συναντηθεί αύριο Τρίτη στη Μόσχα ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Την είδηση ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, ενώ η εκπρόσωπος του υπουργείου, Μαρία Ζαχάροβα, ανέφερε ότι μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. ντε Μιστούρα συναντήθηκε σήμερα στη Γενεύη με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, σε μια προσπάθεια να διασωθεί η εκεχειρία στη Συρία.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή του, τον Ράμζι Εζελντίν Ράμζι, πρόκειται να έχει σήμερα συνομιλίες και με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, τον Άντελ Τζουμπέιρ.

«Οι συναντήσεις θα γίνουν η μία μετά την άλλη», δήλωσε ο Ράμζι στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν

Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος: ΗΠΑ και Ιράν παραμένουν μακριά από συμφωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr