ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βοστόνη, Μαραθώνιος,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο ύποπτα σακίδια ανακάλυψαν το βράδυ της Τρίτης οι Αρχές κοντά στο σημείο των βομβιστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν πέρισυ κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης.
Εκατοντάδες άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εκκενώσουν τμήματα της διαδρομής του μαραθωνίου καθώς ειδικές ομάδες ερευνήσαν την περιοχή και έκαναν ελεγχόμενες εκρήξεις στα σακίδια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ένας ύποπτος συνελήφθη, φοιτητής στο κολέγιο Τέχνης της Μασαχουσέτης.
Ένας μάρτυρας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είδε ένα νεαρό περίπου 20 ετών με μαύρα ρούχα να φορά σακίδιο.
Πριν από ένα χρόνο τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 264 τραυματίστηκαν από τη διπλή βομβιστική επίθεση στο χώρο τερματισμού του μαραθωνίου.























































