ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, όταν τους επιτέθηκε ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι.
Στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή ένα από τα τέσσερα θύματα. Ακόμα τρεις άνθρωποι, όλοι άνδρες σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, νοσηλεύονται με τραύματα τόσο σοβαρά που θεωρούνται απειλητικά για τη ζωή τους.
Ένας 27χρονος Γερμανός είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά επιβατών σε σταθμό τρένων στο Μόναχο, σύμφωνα με την εισαγγελία της πόλης, η οποία έκανε λόγο για «εκ των προτέρων ισλαμιστικό κίνητρο».
Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, «έκανε επί τόπου δηλώσεις που παραπέμπουν σε πολιτικό κίνητρο, εκ των προτέρων ισλαμιστικό», εξήγησε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.
Τα παραπάνω μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το βαυαρικό ραδιόφωνο της Γερμανίας.
Η αστυνομία ελέγχει αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ότι ο δράστης φώναξε «Allahu Akbar» (Ο θεός είναι μεγάλος), μια φράση που χρησιμοποιείται ευρέως από τζιχαντιστές.























































