ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Εφημερίδα Financial Times, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για έξι επιπλέον μήνες θα συνεχιστούν οι «προσωρινοί» συνοριακοί έλεγχοι στις χώρες της ζώνης Σένγκεν, όπως αποκαλύπτουν οι Financial Times, παρά τις έντονες αντιδράσεις που εξέφρασαν για την εν λόγω απόφαση Ελλάδα και Σλοβενία.
Η παραπάνω απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών – μελών, θα επιτρέψει σε Αυστρία, Γερμανία, Δανία και Σουηδία να συνεχίσουν τους συνοριακούς ελέγχους διαβατηρίων έως και το τέλος του τρέχοντος έτους, σε μια προσπάθεια να μειώσουν ακόμα περισσότερο την είσοδο προσφύγων και μεταναστών.
Θυμίζουμε πως την Τετέρτη ο Έλληνας επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τόνισε πως οι συνοριακοί αυτοί έλεγχοι είναι «έκτακτοι και προσωρινοί» και διαβεβαίωσε τους ευρωβουλευτές ότι στόχος είναι να αρθούν το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.























































