Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το θρίλερ για το Brexit συνεχίζεται – Διχασμένη η Βρετανία

Το θρίλερ για το Brexit συνεχίζεται – Διχασμένη η Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το στρατόπεδο που τάσσεται στη Βρετανία υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση διατηρεί το βραχύ προβάδισμά του έναντι του στρατοπέδου που θέλει την έξοδο από την ευρωπαϊκή οικογένεια, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας YouGov, το αποτέλεσμα της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα δημοσιογράφος της εφημερίδας The Times.

Το 44% των ερωτηθέντων θέλει η Βρετανία να μείνει στην ΕΕ, σε σύγκριση με το 40% που θέλει την έξοδο της χώρας, δείχνει η δημοσκόπηση, σύμφωνα με μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter από τον πολιτικό συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας Σαμ Κόουτς.

Η προηγούμενη δημοσκόπηση της YouGov για την εφημερίδα The Times, που δημοσιεύτηκε πριν από 10 ημέρες, έδινε προβάδισμα δύο μονάδων στο στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, διευκρινίζει ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr