Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς δύο λεσβίες κέρδισαν μερικές χιλιάδες δολάρια

Πώς δύο λεσβίες κέρδισαν μερικές χιλιάδες δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα λεσβιακό φιλί και μια αστυνομική αυθαιρεσία τις απέφεραν κέρδος μερικές χιλιάδες δολάρια.

Η Courtney Wilson και η Taylor Guerrero από το Λος Άντζελες αποφάσισαν να πάνε διακοπές στο τρίτο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης, το Οάχου, το περασμένο έτος, χωρίς να φαντάζονται ούτε στα πιο τολμηρά τους όνειρα ότι αυτό το ταξίδι θα τους απέφερε και κέρδος.

Μία ημέρα οι δύο γυναίκες, που εκείνη την περίοδο ήταν ζευγάρι, πήγαν για ψώνια σε παντοπωλείο του νησιού και καθώς περπατούσαν σε διάδρομο του καταστήματος άρχισαν να επιδίδονται σε τρυφερές περιπτύξεις και έδωσαν ένα φιλί.

Όμως, για την κακή τους τύχη στο ίδιο παντοπωλείο βρισκόταν ένας αστυνομικός, ο Bobby Harrison, που παρατήρησε τις εκδηλώσεις τρυφερότητας των δύο γυναικών και τους φώναξε δυνατά να σταματήσουν αλλιώς θα της «πετάξει έξω».

Οι δύο γυναίκες συμμορφώθηκαν για λίγο με τις υποδείξεις του Harrison, αλλά στην συνέχεια επανέλαβαν την μεταξύ τους τρυφερότητα και τότε, ο αστυνομικός άρπαξε βίαια από τον καρπό την Wilson.

Μια συμπλοκή συνέβη μεταξύ του αστυνομικού και των δύο γυναικών με αποτέλεσμα την σύλληψή τους και την φυλάκισή τους για τρεις ημέρες.

Οι γυναίκες τελικά αφέθηκαν ελεύθερες, αφού οι κατηγορίες εναντίον τους για «επίθεση σε αστυνομικό» δεν ευσταθούσαν νομικά και οι ίδιες κατέθεσαν αγωγή για την παράνομη κράτησή τους.

Μετά από εσωτερική έρευνα του αστυνομικού τμήματος της Χονολουλού για το συμβάν απορρίφθηκε κάθε κατηγορία εναντίον των δύο γυναικών ενώ το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Χονολουλού αποφάσισε να κάνει διακανονισμό με τις δύο γυναίκες και να τους δώσει το ποσόν των 80.000 δολαρίων.

Στις 6 Ιουλίου θα ληφθεί η οριστική απόφαση, καθώς χρειάζεται και η έγκριση του τοπικού συμβουλίου της Χονολουλού.

Όταν έγινε η σχετική ανακοίνωση η Wilson δήλωσε ενθουσιασμένη και αποκάλυψε ότι με την σύντροφό της θα μοιραστούν τα χρήματα, αν και δεν είναι πια ζευγάρι, αλλά παραμένουν φίλες καθώς η Guerrero αποφάσισε να μείνει για πάντα στην Χαβάη.

lesbians

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr