ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Λευκός Οίκος, Μουλάς Αχτάρ Μανσούρ, Ταλιμπάν, Τζιχαντιστές,


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον θάνατο του μουλά Μανσούρ, του ηγέτη των Αφγανών Ταλιμπάν, στη διάρκεια αμερικανικής αεροπορικής επιδρομής, επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο θάνατος του μουλά Μανσούρ αποτελεί «σημείο καμπής στην μακρόχρονη εκστρατεία μας για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ευημερίας στο Αφγανιστάν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στη διάρκεια της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου στο Βιετνάμ.
«Οι Ταλιμπάν πρέπει να εκμεταλλευθούν αυτήν την ευκαιρία για να ακολουθήσουν τον μοναδικό πραγματικό δρόμο για τον τερματισμό της σύρραξης: ακολουθώντας μία διαδικασία συμφιλίωσης με την αφγανική κυβέρνηση», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ο μουλάς Μανσούρ ανέλαβε την ηγεσία του κινήματος των Ταλιμπάν τον Ιούλιο 2015 μετά την ανακοίνωση του θανάτου του προκατόχου του μουλά Ομαρ.























































