ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Σεμπάμπ, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Μογκαντίσου, Σομαλία, Τζιχαντιστές,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο Σομαλοί βουλευτές, σκοτώθηκαν την Τετάρτη από επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου της Σομαλίας.
Ο τζιχαντιστής βομβιστής αυτοκτονίας οδήγησε και έριξε το παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημά του στην είσοδο ξενοδοχείου, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, ενώ την επίθεση ακολούθησαν πυροβολισμοί.
Η τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην ανατολική Αφρική, ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την επίθεση στο ξενοδοχείο Ambassador, που επιλέγεται συχνά ως σημείο συνάντησης από βουλευτές.
Όπως ανέφεραν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, σε άλλες συγκρούσεις που σημειώθηκαν στη χώρα, οι δυνάμεις ασφαλείας της Σομαλίας σκότωσαν 17 τρομοκράτες της Αλ Σεμπάμπ, ανάμεσα τους και τον επικεφαλής της μονάδας πληροφοριών της οργάνωσης και έναν άνδρα που φέρεται ως ο εγκέφαλος της επίθεσης και της σφαγής στο πανεπιστήμιο Γκαρίσα το 2015.
Στη συγκεκριμένη επίθεση είχαν χάσει τη ζωή τους 148 άνθρωποι, ανάμεσά τους 142 χριστιανοί φοιτητές.























































