Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρχαρίας – γίγας έφαγε δύτρια στην Αυστραλία

Καρχαρίας – γίγας έφαγε δύτρια στην Αυστραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Καρχαρίας,

Αυστραλέζα δύτρια έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση μεγάλου καρχαρία την Κυριακή στα ανοικτά των ακτών του Μίνταρι, περίπου 40 χλμ. βόρεια του Περθ.

Μετά από αυτό το περιστατικό αυξήθηκαν σε δύο οι θάνατοι από επίθεση καρχαρία σε λιγότερο από μία εβδομάδα στα ανοικτά των ακτών της δυτικής Αυστραλίας.

Η 60χρονη γυναίκα ήταν μαζί με τον 43χρονο δύτη συνοδό της, όταν δέχθηκε επίθεση από τον καρχαρία, το μήκος του οποίου πρέπει να ξεπερνούσε τα πέντε μέτρα.

Τρεις ψαράδες διέσωσαν τον δύτη και περισυνέλεξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

«Η βάρκα που ήταν στο νερό είχε μήκος πέντε μέτρων και είπαν ότι ο καρχαρίας είχε μεγαλύτερο μήκος από τη βάρκα τους», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Ντάνι Μάλιγκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τον θάνατο την Παρασκευή στο νοσοκομείο του Αυστραλού σέρφερ Μπεν Γκέρινγκ.

Ο 29χρονος έκανε σερφ νοτίως του Περθ την περασμένη Τρίτη, όταν τον δάγκωσε στο δεξί του πόδι ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μήκους τουλάχιστον τριών μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Σοβαρός τραυματισμός σε παραλία του Περθ 28χρονου Έλληνα – Κίνδυνος τετραπληγίας

Καλιφόρνια: Καρχαρίας κατασπάραξε αθλήτρια του τριάθλου την ώρα της προπόνησης

Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους – Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύει το σύνθημα «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr