Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένοχη για «σεξ εκτός γάμου» Ολλανδή τουρίστρια που κατήγγειλε βιασμό στο Κατάρ

Ένοχη για «σεξ εκτός γάμου» Ολλανδή τουρίστρια που κατήγγειλε βιασμό στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ισλάμ, Κατάρ, Μουσουλμάνοι,

Ολλανδή η οποία είχε συλληφθεί τον Μάρτιο αφού είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας τη νάρκωσε και τη βίασε, καταδικάσθηκε τη Δευτέρα από δικαστήριο του Κατάρ ότι έκανε σεξ εκτός γάμου και τιμωρήθηκε με φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.

Η 22χρονη γυναίκα θα απελαθεί στην Ολλανδία τις ερχόμενες ημέρες, μόλις επισημοποιηθεί η απόφαση, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο η Ολλανδή πρεσβευτής στο Κατάρ Ιβέτ Μπούργκρεφ-φαν Έχουντ.

Ο άνδρας τον οποίο η γυναίκα κατήγγειλε για τον βιασμό της, Σύρος το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στο δικαστήριο ως Όμαρ Αμπντάλα Αλ Χάσαν, δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες για παράνομο συναινετικό σεξ και για μέθη δημοσίως και καταδικάσθηκε σε 140 μαστιγώσεις, δήλωσε δικαστικός αξιωματούχος.

Νομικοί κώδικες που βασίζονται στο Ισλάμ ισχύουν στο Κατάρ, το οποίο θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2022 και αντιμετωπίζει ερωτήματα για το πώς θα τα βγάλει πέρα με την εισροή πολλών οπαδών που πίνουν αλκοόλ στα ποδοσφαιρικά τουρνουά και περιμένουν επιεικείς, δυτικού στυλ κανονισμούς.

Η Ολλανδή καταγγέλλει ότι ναρκώθηκε σε νυκτερινό κέντρο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ντόχα και συνειδητοποίησε ότι τη βίαζαν όταν ξύπνησε σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα.

«Το επόμενο που θυμάται ήταν ότι ξύπνησε σ’ ένα άγνωστο διαμέρισμα όπου συνειδητοποίησε με φρίκη ότι βιαζόταν», είπε ο δικηγόρος της στον ολλανδικό ραδιοσταθμό NOS-Radio 1

Βρισκόταν τότε στο Κατάρ για διακοπές και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία της χώρας. Συνελήφθη στις 14 Μαρτίου και έκτοτε κρατείται με ασαφείς κατηγορίες.

Ο Αλ Χάσαν παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με τη γυναίκα, αλλά υποστήριξε ότι ήταν συναινετικό, σύμφωνα με πληροφορίες των ολλανδικών μέσων ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κολωνός – Απόφαση: Ο Ηλίας Μίχος ένοχος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι πέθανε Ισραηλινός όμηρος λόγω έλλειψης φαρμάκων και τροφής

Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στο Κατάρ για συνάντηση με θέμα την απελευθέρωση ομήρων

Ο Ιμπραήμ Καλίν (MİT) εισήλθε παράνομα στην κατεχόμενη βόρεια Συρία και ήρθε αντιμέτωπος με διαδηλωτές

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr