ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λαροσί Αμπάλα, Μπερνάρ Καζνέβ, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment - Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η δολοφονία υψηλόβαθμου αξιωματικού της γαλλικής αστυνομίας και της συντρόφου του αργά χθες έξω από το σπίτι τους κοντά στο Παρίσι ήταν μια “απεχθής τρομοκρατική ενέργεια”, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ.
Μιλώντας μετά το έκτακτο συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο Καζνέβ δήλωσε σήμερα: “Χθες διαπράχθηκε μια απεχθής τρομοκρατική ενέργεια”.
Ο Καζνέβ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει κινητοποιηθεί πλήρως κατά της απειλής της τρομοκρατίας, ενώ έχουν γίνει περισσότερες από 100 συλλήψεις από την αρχή της χρονιάς.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι οι δύο δολοφονίες ήταν “τρομοκρατική ενέργεια”.
Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον διοικητή της αστυνομίας και τον μαχαίρωσε μπροστά από το σπίτι του αργά χθες, ενώ το πτώμα της συντρόφου του βρέθηκε μέσα στο σπίτι, δύο δολοφονίες την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.























































