ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Μαρόκο: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο Αμερικανών στρατιωτών - Σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού
Αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ απέρριψε την ειρηνευτική πρόταση του Ιράν - «Πιθανός ένας πόλεμος» προειδοποιεί η Τεχεράνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα ήθη και έθιμα στην Ελβετία αφού ανοίγει το επόμενο διάστημα καφετέρια στη Γενεύη, το «Café pipe», όπου ο ανδρικός πληθυσμός θα μπορεί να απολαμβάνει τον καφέ του παράλληλα όμως και τον στοματικό έρωτα .
Μάλιστα, την κυρία που θα τον… περιποιείται θα την έχει επιλέξει ο ίδιος ο πελάτης μέσω Ipad.
«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορεί να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει στο Ipad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει ο εμπνευστής της ιδέας Ελβετός Μπράντλει.
Επίσης, υποστηρίζει ότι μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί.
Το κόστος που θα πληρώνει ο πελάτης θα ανέρχεται σε 65 ελβετικά φράγκα.
Τέλος, σύμφωνα με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer», ο τολμηρός Ελβετός έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του «Cafe pipe» και αναμένει το πράσινο φως από τις αρχές της Γενεύης.























































