ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δημοψήφισμα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Νίκολα Στάρτζεον, Σκωτία,

















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού - «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σκωτία βλέπει το μέλλον της στους κόλπους της ΕΕ, δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός της Νίκολα Στέρτζον, μετά την ψήφο των Σκωτσέζων υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες στη Βρετανία.
“Η ψηφοφορία εδώ καθιστά σαφές ότι οι Σκωτσέζοι βλέπουν το μέλλον τους στους κόλπους της ΕΕ”, δήλωσε η Στέρτζον.
“Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Σκωτία μίλησε και μίλησε αποφασιστικά”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της.






















































