Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή για τον Κόρμπιν στους Εργατικούς – Δεν παραιτείται παρά τις πιέσεις

Οργή για τον Κόρμπιν στους Εργατικούς – Δεν παραιτείται παρά τις πιέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη θλίψη του για τις παραιτήσεις αρκετών βουλευτών του κόμματός του μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέφρασε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βρετανίας Τζέρεμι Κόρμπιν, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος.

Ήδη 12 στελέχη της «σκιώδους κυβέρνησης» απέσυραν την υποστήριξή τους στον Κόρμπιν χθες, ενώ πολλοί τον κατηγόρησαν για ελλιπή συμβολή στην εκστρατεία του κόμματος για την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. λέγοντας ότι αμφιβάλλουν πλέον για την ικανότητά του να οδηγήσει το κόμμα σε νίκη στις επόμενες εκλογές.

“Δεν πρόκειται να προδώσω την εμπιστοσύνη τους”

«Λυπάμαι που υπήρξαν παραιτήσεις σήμερα από την σκιώδη κυβέρνησή μου. Αλλά δεν πρόκειται να προδώσω την εμπιστοσύνη εκείνων που με ψήφισαν ή τα εκατομμύρια των υποστηρικτών μου στη χώρα οι οποίοι χρειάζονται να εκπροσωπούνται από το Εργατικό Κόμμα» ανέφερε σε δήλωσή του.

«Εκείνοι που θέλουν να αλλάξουν την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος θα πρέπει να θέσουν υποψηφιότητα σε δημοκρατικές εκλογές, στις οποίες θα είμαι και εγώ υποψήφιος», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Φαραντούρης για απόφαση Αρείου Πάγου για κόκκινα δάνεια: «Νίκησε το δίκαιο»

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr