ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ατατούρκ, Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Κωνσταντινούπολη, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τρεις βομβιστές αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν την επίθεση στο βασικό διεθνές αεροδρόμιο της Ατατούρκ φέρονται να επιδίωκαν να συλλάβουν δεκάδες ομήρους, ανέφερε τουρκική εφημερίδα την Παρασκευή.
Συνολικά 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση, την Τρίτη, όταν οι άνδρες άνοιξαν πυρ αδιακρίτως και στη συνέχεια ανατινάχθηκαν σε χώρους εντός και πέριξ του αεροδρομίου.
Ο λόγος που δεν τα κατάφεραν ήταν ότι αναγκάστηκαν να αρχίσουν την επίθεσή τους νωρίτερα, καθώς τράβηξαν υποψίες, σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική τουρκική Sabah.
Οι τουρκικές αρχές θεωρούν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος, ενώ έχουν ήδη ταυτοποιήσει τους δράστες ως έναν Ρώσο πολίτη, εθνικά Τσετσένο, έναν πολίτη του Κιργιστάν και έναν του Ουζμπεκιστάν.























































