ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις 2 Οκτωβρίου πρόκειται να επαναληφθεί ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών της 22ας Μαΐου στην Αυστρία, ανακοίνωσε το μεσημέρι στη Βιέννη ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν.
Η ψηφοφορία της 22ας Μαΐου ακυρώθηκε με απόφασή του Αυστριακού Συνταγματικού Δικαστηρίου την περασμένη Παρασκευή, με την αποδοχή της προσφυγής κατά του εκλογικού αποτελέσματος από την πλευρά του αντιπολιτευόμενου ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων.
Ο υπαρχηγός των (ακροδεξιών) Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ, ο οποίος ήταν ο υποψήφιος τους στις εκλογές, είχε ηττηθεί οριακά με ποσοστό 49,7 ο/ο, έναντι 50,3 ο/ο του νικητή των εκλογών και υποψήφιου των Πράσινων Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν, που κανονικά επρόκειτο να ορκιστεί την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Ιουλίου, νέος ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας, διαδεχόμενος τον νυν πρόεδρο Χάιντς Φίσερ, ο οποίος ολοκληρώνει τη δεύτερη εξαετή θητεία του στο ύπατο αξίωμα της χώρας του.
Η απόφαση για την ημερομηνία επανάληψης του δευτέρου γύρου των προεδρικών στις 2 Οκτωβρίου, με τους ίδιους υποψήφιους, τους Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν και Νόρμπερτ Χόφερ, συμφωνήθηκε κατά τη σημερινή εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης συνασπισμού Σοσιαλδημοκρατών και συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, και αναμένεται να επικυρωθεί και από την Κεντρική Επιτροπή της αυστριακής Βουλής μέσα στις επόμενες ημέρες.























































