ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ιταλόφωνο καντόνι του Τιτσίνο στην Ελβετία έθεσε σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου έναν νόμο που απαγορεύει την μπούρκα και γενικότερα, τον ισλαμικό τρόπο ντυσίματος στο έδαφός του.
Ο σχετικός νόμος είναι αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πραγματοποιήθηκε στο ελβετικό καντόνι το 2013 και στο οποίο το 65% των ψηφοφόρων ψήφισε κατά της ισλαμικής ενδυμασίας ενώ αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου σε όσους παραβαίνουν τον νόμο.
Η τοπική αστυνομία επέβαλε πρόσφατα πρόστιμο σε δύο ακτιβιστές για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων, που περπατούσαν στους δρόμους του Λουγκάνο, της μεγαλύτερης πόλης στο καντόνι, με πλήρη ισλαμική ενδυμασία.
Πρόκειται για την 30χρονη Nora Illi, Ελβετίδα από την Ζυρίχη, που από 19 ετών έχει ασπαστεί το Ισλάμ και τον 44χρονο Rachid Nekkaz, επιχειρηματία από την Γαλλία με καταγωγή από την Αλγερία.























































