ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον πρεσβευτή της Γερμανίας κάλεσε την Παρασκευή το υπουργείο Εξωτερικών της Πορτογαλίας και του επέδωσε διαμαρτυρία για τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περί ενός ενδεχόμενου νέου προγράμματος στήριξης της οικονομίας της Λισαβόνας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο Γερμανός πρεσβευτής Ούλριχ Μπράντεμπουργκ είχε κληθεί στο πορτογαλικό υπουργείο Εξωτερικών την 30ή Ιουνίου, την επομένη των δηλώσεων που έκανε ο Σόιμπλε για τη δημοσιονομική κατάσταση της Πορτογαλίας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη Λισαβόνα, τονίζεται στο δημοσίευμα.
«Η Πορτογαλία θα διαπράξει ένα βαρύ σφάλμα εάν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Θα χρειαστεί σε αυτή την περίπτωση ένα νέο πρόγραμμα στήριξης, και θα το λάβει, αλλά θα συνοδεύεται από όρους που θα είναι εξαιρετικά σκληροί και αυτό δεν θα είναι προς το συμφέρον της Πορτογαλίας», είχε προειδοποιήσει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει στο Βερολίνο.
Το πορτογαλικό υπουργείο Οικονομικών πάντως είχε σπεύσει να απαντήσει ότι «δεν εξετάζεται κανένα απολύτως νέο πρόγραμμα στήριξης».























































