ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Ο Νίκος Δένδιας πρώτος Έλληνας ΥΕΘΑ στην Ιαπωνία: Ελληνοϊαπωνική αμυντική συνεργασία και Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήταν η σειρά του ταυρομάχου να χάσει τη ζωή του στην αρένα.
Ένας 29χρονος Ισπανός ταυρομάχος, ο Βίκτορ Μπάριο (Víctor Barrio), πέθανε το Σάββατο μετά τον τραυματισμό του από έναν ταύρο που ονομάζεται Λορέντζο στη διάρκεια ταυρομαχίας που έγινε στην Τερουέλ, στην κεντροανατολική Ισπανία.
Όπως διευκρίνισε η διοργανώτρια εταιρεία Tauroemocion, η ιατρική ομάδα της αρένας διαπίστωσε στις 20:25 τοπική ώρα (21:25 ώρα Ελλάδος) τον θάνατο του ταυρομάχου, ο οποίος είχε τραυματιστεί από τα κέρατα του ταύρου στη δεξιά πλευρά του θώρακα.
Η σοκαριστική στιγμή που ο ταύρος πετυχαίνει τα θανάσιμα χτυπήματα στον ταυρομάχο.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον πρώτο θάνατο ταυρομάχου εδώ και τριάντα χρόνια στην Ισπανία.
Οι εικόνες που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν πως ένας ταύρος βάρους άνω των 500 κιλών, καταφέρει το θανάσιμο πλήγμα στον ταυρομάχο.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ταυρομάχου.
«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους συνεργάτες του Βίκτορ Μπάριο, που σκοτώθηκε στην Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter.

Μετά τον θάνατο του Βίκτορ Μπάριο, οι εορτασμοί που προγραμματιζόταν να γίνουν χθες κατά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας των ταυρομαχιών ματαιώθηκαν.























































