ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Φούσκα» η Συμφωνία της Μέκκας - Η Σαουδική Αραβία δέχεται επίθεση από τους Χούτι κι ο Ερντογάν... «κοιτάει» - Το
Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι - Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ
Η Σαουδική Αραβία αντιμέτωπη με την πρώτη δοκιμασία του Συμφώνου Άμυνας της Μέκκας
Γερμανία: 55χρονη τρανς αστυνομικός κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο γιατρός του Κολωνακίου δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε απεργία πείνας - Η σύζυγός του έκλαιγε γοερά πεσμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη υπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στάρτζεον ανέφερε την Τετάρτη πως θα επιθυμούσε η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι να παράσχει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση της να εξετάσει τις εναλλακτικές που υπάρχουν ώστε η Σκωτία να παραμείνει στην ΕΕ.
Υπενθυμίζεται πως η Σκωτία ψήφισε υπέρ της παραμονής στην ΕΕ με μεγάλη πλειοψηφία, με την Sturgeon να έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει να εξετάσει όλες τις εναλλακτικές που υπάρχουν προκειμένου η Σκωτία να παραμείνει στην ΕΕ, παρά το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
«Θέλω τη διαβεβαίωση της Τερέζα Μέι ότι η Σκωτία, η κυβέρνηση της Σκωτίας θα εμπλακεί σε κεντρικό επίπεδο στην όλη διαδικασία» ανέφερε η Στάρτζεον στο ΒΒC.
«Θέλω να εξετάσω όλες τις επιλογές για να παραμείνουμε εντός ΕΕ και θα επιδιώξουμε μια δέσμευση από την Τερέζα Μέι ότι η διαδικασία που θα προχωρήσει η ίδια θα επιτρέψει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.























































