ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νίκαια, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παγκόσμιο σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η φρικτή τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, η οποία όπως φαίνεται στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 80 ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμα 100.
Το βίντεο από τη στιγμή πυο η νταλίκα μπαίνει στον πεζόδρομο όπου ο κόσμος μετείχε σε εκδηλώσεις για την “Ημέρα της Βαστίλης” κόβει την ανάσα.
Ο οδηγός της φονικής νταλίκας με ταχύτητα 80 χλμ την ώρα περνά μέσα από το πλήθος, συνθλίβοντας στο πέρασμά του όποιον βρίσκεται στο δρόμο του.
Οι εικόνες αμέσως μετά την επίθεση σοκάρουν, καθώς νεκροί και βαριά τραυματίες κείτονταν στους δρόμους της πόλης.
Ένας πολίτης κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή που οδηγός του φορτηγού αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα, πριν ρίξει το όχημα στο πλήθος, με στόχο να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορεί.
Εν τω μεταξύ όπως επιβεβαιώθηκε πλέον από γαλλικά Μέσα, μετά την φονική πορεία του ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί κόσμο στο ψαχνό, ενώ μέσα στη νταλίκα εντοπίστηκαν όπλα και χειροβομβίδες.























































