ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γρίφος Στέρτζον για το μέλλον της Σκωτίας σε ΕΕ και Ηνωμένο Βασίλειο

Γρίφος Στέρτζον για το μέλλον της Σκωτίας σε ΕΕ και Ηνωμένο Βασίλειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον δεν απέκλεισε την πιθανότητα η Σκωτία να παραμείνει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ηνωμένο Βασίλειο , παρά το γεγονός ότι στο σύνολό η Βρετανία τάχθηκε υπέρ της εξόδου από την ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, κυρίως λόγω της ψήφου των εκλογέων στην Αγγλία και στην Ουαλία.

«Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να αποκλειστεί σε αυτό το στάδιο» σημείωσε.

Οι ψηφοφόροι στη Σκωτία απέρριψαν την ανεξαρτησία τους από το Ηνωμένο Βασίλειο το 2014, αλλά υποστήριξαν με ισχυρό ποσοστό την παραμονή στην ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, με τη Στέρτζον να αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την απόσχιση από τη Βρετανία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Διέταξα αύξηση των δασμών σε ευρωπαϊκά οχήματα, από την επόμενη εβδομάδα

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Νέοι αυστηροί κανόνες για την προστασία των ζώων συντροφιάς

Σκληρή δήλωση Φαραντούρη για υποκλοπές: «Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Τζαβέλλας (…) αυτή τη στιγμή προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε αυτούς που τον διόρισαν»

Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο: Αποφύγετε εβραϊκούς χώρους σε όλη την Ευρώπη

Ο απολογισμός της Λευκωσίας μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής – Χριστοδουλίδης: «Είμαι περήφανος για τη χώρα μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr