ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρώπινα Δικαιώματα, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ύπατος αξιωματούχος του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα κάλεσε την Τρίτη την Τουρκία να αντιμετωπίσει τους συλληφθέντες για το αποτυχημένο πραξικόπημα της Παρασκευής εντός πλαισίου κράτους δικαίου, ενώ απηύθυνε «προειδοποίηση» για τις μαζικές αποτάξεις δικαστών και εισαγγελέων.
Ο ύπατος αρμοστής Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν ζήτησε ανεξάρτητοι παρατηρητές να επισκεφθούν τα κέντρα κράτησης στην Τουρκία για να ελέγξουν τις συνθήκες, καθώς και να υπάρχει δικαίωμα επαφής των κρατουμένων με δικηγόρους και μέλη των οικογενειών τους.
Ο κ. Χουσέιν τόνισε ότι η επαναφορά της θανατικής ποινής θα αποτελούσε παραβίαση των υποχρεώσεων της Τουρκίας με βάση τις διεθνείς χάρτες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και μεγάλο βήμα στη λάθος κατεύθυνση.























































