Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι επειδή εξύβρισαν τον Ερντογάν στο διαδίκτυο

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι επειδή εξύβρισαν τον Ερντογάν στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο Τούρκοι συνελήφθησαν στη χώρα τους επειδή εξύμνησαν το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσβαλαν με σχόλιά τους τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ένας συνελήφθη στην επαρχία Καραμάν της κεντρικής Ανατολίας και ο δεύτερος στον Πόντο, στην επαρχία Ζονγκουλντάκ.

Ο Μεχμέτ Κ., μεταδίδει η Χουριέτ, συνελήφθη επειδή εξύμνησε το κίνημα του ιμάμη Γκιουλέν, που από την τουρκική κυβέρνηση αποκαλείται τρομοκρατική οργάνωση – παράλληλο κράτος και εξύβρισε τον Ερντογάν.

Ο Χασάν Καχβετσί, 36 ετών, συνελήφθη επειδή ομοίως εξύμνησε τον Γκιουλέν και εξύβρισε τον Ερντογάν από τον λογαριασμό του στα social media.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται άνθρωποι στην Τουρκία με την κατηγορία ότι εξύβρισαν μέσω διαδικτύου τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ωστόσο, οι συλλήψεις αυτές γίνονται στον απόηχο του αποτυχημένου πραξικοπήματος και οι συλληφθέντες κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ως τρομοκράτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»

Ερντογάν σε Μαδούρο: «Συνεχίστε τον διάλογο με τις ΗΠΑ»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr