ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, Γερμανία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Κολωνία, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H γερμανική κυβέρνηση χαιρέτισε την ειρηνική εξέλιξη των χθεσινών διαδηλώσεων και αντι-συγκεντρώσεων στην Κολωνία και ευχαρίστησε τις δυνάμεις ασφαλείας της πόλης και του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν αξιοσημείωτα συμβάντα κατά την διάρκειά τους, αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει την απαγόρευση προβολής ζωντανού μηνύματος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των διοργανωτών της διαδήλωσης και η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολιάζει αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου», τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ούλρικε Ντέμερ, η οποία αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει και τις σχετικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.
Ως «πολύ ωραία έκφραση του κράτους δικαίου», περιέγραψε την νομική διαδικασία που ακολουθήθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ.























































