Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολίασε τον… πόνο του Ερντογάν

Η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολίασε τον… πόνο του Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H γερμανική κυβέρνηση χαιρέτισε την ειρηνική εξέλιξη των χθεσινών διαδηλώσεων και αντι-συγκεντρώσεων στην Κολωνία και ευχαρίστησε τις δυνάμεις ασφαλείας της πόλης και του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας για το γεγονός ότι δεν υπήρξαν αξιοσημείωτα συμβάντα κατά την διάρκειά τους, αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει την απαγόρευση προβολής ζωντανού μηνύματος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των διοργανωτών της διαδήλωσης και η γερμανική κυβέρνηση δεν σχολιάζει αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου», τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ούλρικε Ντέμερ, η οποία αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει και τις σχετικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων.

Ως «πολύ ωραία έκφραση του κράτους δικαίου», περιέγραψε την νομική διαδικασία που ακολουθήθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr