Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

4.000 τζιχαντιστές πέρασαν στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες

4.000 τζιχαντιστές πέρασαν στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση επέτρεψε σε τρομοκράτες να “παρεισφρήσουν ανάμεσα στις προσφυγικές ορδές”, δήλωσε ο Μάικλ Μάλουφ (Michael Maloof), πρώην διευθυντής του Πενταγώνου.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ τελούν υπό ακραία απειλή από νεοαφιχθέντες τζιχαντιστές που μπορούν να φτάσουν στις ΗΠΑ από την Ευρώπη δίχως να χρειάζονται ταξιδιωτική βίζα.

Ταξιδιώτες από κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούν να επισκεφτούν τις ΗΠΑ για τουρισμό ή για δουλειές και να παραμείνουν μέχρι 90 ημέρες δίχως να κάνουν αίτηση για βίζα.

Ο Μάικλ Μάλουφ είπε ότι τρομοκράτες από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κατάφεραν να περάσουν ως πρόσφυγες στην Ευρώπη, για να διαπράξουν στη συνέχεια τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφός της.

“Όσο το Ισλαμικό Κράτος θα χάνει έδαφος, αυτοί θα πραγματοποιούν όλο και περισσότερες επιθέσεις. Για την ακρίβεια έχουν εκπαιδεύσει ανθρώπους για να επιστρέψουν στη Δύση και να δημιουργήσουν αυτό το κλίμα [τρομοκρατίας] που τώρα βλέπετε”, είπε ο Μάλουφ και συνέχισε.

“Διείσδυσαν μέσω των μεταναστευτικών ορδών που έρχονται στη δυτική Ευρώπη. Εάν δεν κάνουμε κάτι με το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα [αυτό που επιτρέπει παραμονή στις ΗΠΑ για 90 ημέρες δίχως βίζα] από αυτές τις [ευρωπαϊκές] χώρες, θα έχουμε κι εδώ τα ίδια πράγματα”.

Ο Μάικλ Μάλουφ προειδοποίησε όμως και για τρομοκράτες που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στις ΗΠΑ και ριζοσπαστικοποιήθηκαν δίχως ποτέ να έχουν ταξιδέψει στη Συρία.

Μιλώντας στο Russia Today, προειδοποίησε ότι οι τρομοκράτες “θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λεωφορεία, που κινούνται σε έναν κεντρικό δρόμο, ένα φορτηγό κάποιου τύπου στο μέσο της Νέας Υόρκης, στην Τάιμς Σκουέρ”.

“Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή”, πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Μάλουφ κάλεσε τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, όποιος κι εάν εκλεγεί, να συνεργαστεί με τη Ρωσία για να συντριβεί το Ισλαμικό Κράτος.

Οι δηλώσεις του Μάικλ Μάλουφ έρχονται μετά την αποκάλυψη ενός μέλους του ISIS ότι η οργάνωση “έμπασε” κρυφά χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη πέρσι.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η βρετανική Express, 4.000 τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εισήλθαν στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες.

Ο ίδιος τζιχαντιστής, ένας 30αρης, αποκάλυψε ότι η επιχείριση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όλοι οι τζιχαντιστές αυτοί διοχετεύθηκαν μέσω Τουρκίας στο Αιγαίο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πατέρας Σάνι Λουκ: «Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή»

Γάζα: Σφοδρές μάχες στον βορρά, εντατικοποίηση των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Ράφα

Ισραήλ: Βρέθηκαν νεκροί τρεις όμηροι της Χαμάς στη Γάζα, μεταξύ τους και η Σάνι Λουκ

Οι μισοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν θα επιστρέψουν στην Ουκρανία

Times Λονδίνου: Το σχέδιο της Χαμάς για μυστική βάση στην Τουρκία – Εκπαίδευση πυρήνων για επιθέσεις σε Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr