ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φικρί Ισίκ,

















































Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη στον «αέρα» με απίστευτες ατάκες: «Αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά» (βίντεο)
Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»
Φαραντούρης για Τουρκία: Πρωτοφανές παράδοξο μία χώρα να χτυπά την πόρτα της ΕΕ και να μην αναγνωρίζει και να απειλεί
Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζουν οι Τούρκοι να (νομίζουν) ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τη Διεθνή Κοινότητα σε ό,τι αφορά την ανύπαρκτη συμμετοχή τους στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Ο ρόλος της Τουρκίας στις δραστηριότητες του υπό τις ΗΠΑ Διεθνούς Συνασπισμού ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος παραμένει ο ίδιος [σ.σ. δηλαδή ανύπαρκτος], παρά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.
Ο Φίκρι Ισίκ σημείωσε ότι η χώρα του αναδιαρθρώνει τις υπηρεσίες ασφαλείας της, καθώς έχουν συμβεί μεγάλες αλλαγές στο στελεχικό δυναμικό, με 40% των ανώτατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων να έχει αποταχθεί.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η μόνη συμβολή των Τούρκων ήταν που παραχώρησαν, ύστερα από άπειρες πιέσεις, την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ για να σηκώνονται από εκεί αμερικανικά κι άλλα συμμαχικά αεροπλάνα και να βομβαρδίζουν.
Η Τουρκία δεν έχει ρίξει ούτε μια σφαίρα ενάντια στους τζιχαντιστές, παρά τα ψέμματα που λέει ότι δήθεν συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία.
Οι κουτοπόνηροι ανατολίτες έκαναν αυτές τις δηλώσεις την Παρασκευή, διότι την Πέμπτη πρότειναν στους Ρώσους να εισβάλουν από κοινού στη Συρία.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον σε όλη αυτή την ιστορία όπως εξελίσσεται είναι να δούμε μέχρι που φτάνουν οι αντοχές της Ουάσιγκτον στα ψέμματα και στην κοροϊδία.





















































