ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ευρώπη, Μεσόγειος Θάλασσα, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρωσία, Τρομοκρατία,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φουντώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ Δύσης και Μόσχας. Την ώρα που το ΝΑΤΟ κινείται απειλητικά κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ευρώπη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιχειρεί να απαντήσει με στρατιωτικά γυμνάσια στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως έγινε γνωστό, σήμερα η Ρωσία ανακοίνωσε ότι άρχισε προγραμματισμένα τακτικά της γυμνάσια στην ανατολική Μεσόγειο, τα οποία έχουν στόχο να ελεγχθεί η ικανότητα του ναυτικού να ενεργήσει σε καταστάσεις κρίσης τρομοκρατικής φύσης.
Ομάδα κρούσης του ρωσικού ναυτικού θα πραγματοποιήσει ασκήσεις με πραγματικά πυρά βάσει ενός σεναρίου που βρίσκεται “όσο το δυνατόν πιο κοντά” σε μια πραγματική επίθεση, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε ανακοίνωσή του.























































