ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αεροπορική Βάση Χαμαντάν - Ιράν, Ιράν, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βομβαρδισμούς στη Συρία πραγματοποίησε η Ρωσία, με τα αεροπλάνα της να απογειώνονται από βάσεις στο Ιράν.
Την ανακοίνωση έκανε το ίδιο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως μετέδωσε το κρατικό ρωσικό δίκτυο Rossiya 24.
Το Κρεμλίνο έχει αναπτύξει βομβαρδιστικά Tupolev-22 σε αεροπορική βάση κοντά στην ιρανική πόλη Χαμαντάν για να προχωρεί σε επιχειρήσεις στη Συρία, προς στήριξη του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ και των Κούρδων πολιτοφυλάκων του Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD).
Η Ρωσία πλήττει στόχους τόσο της ισλαμιστικής αντιπολίτευσης, όσο και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και του πρώην Μετώπου Αλ Νούσρα και νυν Μετώπου Φατέχ Αλ Σαμ.























































