Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένα ποντίκι ματαίωσε πτήση της Air France!

Ένα ποντίκι ματαίωσε πτήση της Air France!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα ποντίκι κατάφερε να ματαιώσει για δύο ολόκληρες ημέρες την πτήση της Air France από Μπαμακό (Μάλι) προς Παρίσι τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο την αεροπορική εταιρεία.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες προκειμένου οι υπεύθυνοι του αεροσκάφους να καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το τρωκτικό που έκοβε βόλτες μέσα στο αεροσκάφος . Η προσπάθειά τους ήταν τέτοια που η κόπωση τους κατέβαλε, σε σημείο να μην μπορούν να πετάξουν, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κριστόφ Πομιέ, εκπρόσωπος Τύπου της Air France.

H πτήση αναβλήθηκε για την Κυριακή το βράδυ, δήλαδη 48 ώρες αργότερα, καθώς η Air France δεν διαθέτει στο Μπαμακό επαρκείς δυνατότητες προκειμένου να απογειωθεί το αεροσκάφος της την επόμενη ημέρα από το περιστατικό.

Οι επιβάτες της πτήσης AF373 φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του Μάλι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, ο οποίος πρόσθεσε ότι διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων έχει ήδη αρχίσει.

Η παρουσία τρωκτικών στο αεροσκάφος αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της πτήσης, καθώς τα ζώα αυτά ενδέχεται να καταστρέψουν τα καλώδια.

«Η Air France εκφράζει τη λύπη της για τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε αυτή η σημαντική καθυστέρηση και υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της και των πληρωμάτων της είναι προτεραιότητά της», σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο όμιλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

NASA και Boeing κατασκευάζουν «πράσινο» επιβατηγό αεροσκάφος

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στ. Κασσελάκη – Το αεροπλάνο του δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Πανηγυρίζουν στην Τουρκία για την προμήθεια των F-16 από τις ΗΠΑ

Γαλλία: Οι αγρότες πολιορκούν με τα τρακτέρ τους το Παρίσι και μεγάλες πόλεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr