ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ιταλία απέλασε πέντε Σκοπιανούς τζιχαντιστές!

Η Ιταλία απέλασε πέντε Σκοπιανούς τζιχαντιστές!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τους πέντε έφτασαν οι πολίτες της ΠΓΔΜ οι οποίοι απελάθηκαν από την πόλη της Γκόριτσα της βορειοανατολικής Ιταλίας, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο.

Οι απελαθέντες, σύμφωνα με αστυνομικές έρευνες, στήριζαν την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), με αναρτήσεις σε σελίδα του Facebook.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τρεις από τους πέντε απελαθέντες εργάζονταν ως οικοδόμοι σε μικρή εταιρεία που είχαν δημιουργήσει.

Συνολικώς 55 από την αρχή του 2016

Οι συλληφθέντες, παράλληλα, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «La Stampa», φέρονται να είχαν κατηγορήσει επανειλημμένα τον ιμάμη της περιοχής της Γκόριτσα και την τοπική ισλαμική κοινότητα, επειδή θεωρούσαν ότι η στάση τους ήταν υπερβολικά μετριοπαθής.

Από την αρχή του 2016, το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να απελάσει 55 αλλοδαπούς, λόγω στήριξης των ισλαμιστών εξτρεμιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών

Καναδάς: Πληρωμένοι εκτελεστές στοχοποιούν εβραϊκούς στόχους στο Τορόντο – Στα ίχνη του δικτύου η Αστυνομία

Μύκονος: Τραγωδία με 37χρονη Ιταλίδα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr