ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Κάιντα, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάικλ Φάλον, Τζιχαντιστές,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπάρχουν φόβοι ότι η Αλ Κάιντα σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις σε χώρες της Ευρώπης εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η προσοχή των Αρχών είναι στραμμένη στις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους, επισημαίνουν πηγές στο περιοδικό Times.
Σύμφωνα με την Daily Mail , ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλον, επιβεβαίωσε ότι η Αλ Κάιντα επανήλθε στο προσκήνιο στο Αφγανιστάν κάτι που σημαίνει ότι η Βρετανία αναγκάστηκε να διατηρήσει τα στρατεύματά της στη χώρα.
Τόνισε δε ότι η «Η Αλ Κάιντα αποτελεί σοβαρή απειλή αυτή τη στιγμή για τη Βρετανία και την Ευρώπη».
Όπως επισημαίνεται η νέα αυτή απειλή έρχεται από τον γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν
του πρώην ηγέτη της Αλ– Κάιντα, ο οποίος πρόσφατα με μηνύματά του αμφισβήτησε την κυριαρχία του ISIS.
Ο γιος του πιστεύεται ότι είναι τώρα 25 χρονών και ζει στο Πακιστάν, αλλά ο ίδιος δεν έχει εμφανισθεί πρόσφατα.
Ο πρώην διευθυντής επιχειρήσεων της MI6, Nigel Inkster, δήλωσε στους Times: «Η Αλ Κάιντα έχει ανοικοδομηθεί, είναι ήσυχη και περιμένει να πάρει τα ηνία από το Ισλαμικό Κράτος, περιμένει να δει το Ισλαμικό Κράτος να βρεθεί υπό πίεση και να καταρρεύσει».























































