ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Καθηγητές, Μαθητές, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον μαθητή της ρίχνει τώρα τις ευθύνες για τις φλογερές νύχτες πάθους που έζησε επί έξι μήνες μια καυτή καθηγήτρια, η οποία έχει ομολογήσει ότι το “έκανε” με τον 17χρονο της «εκατοντάδες φορές».
Για την 24χρονη Mary Beth Haglin, η οποία σε συνέντευξή της είπε ότι «εγώ είμαι το θύμα». Η νεαρή καθηγήτρια έχει παραδεχθεί ότι έκανε σεξ με τον 17χρονο μαθητή της σχεδόν κάθε μέρα επί έξι μήνες και ότι του έστελνε σέξι φωτογραφίες της. Θα μπορούσε να πάει ακόμα και φυλακή για 2 χρόνια αν καταδικαζόταν για σεξουαλική εκμετάλλευση του νεαρού.
Αλλά η Haglin, που εργάζεται ως χορεύτρια σε στριπ κλαμπ αφότου απολύθηκε από το σχολείο, επιμένει ότι «ο μαθητής ήταν αυτός που με αποπλάνησε». Ισχυρίζεται, δε, ότι την πολιορκούσε συνεχώς, στέλνοντάς της ερωτικά χειρόγραφα μηνύματα.
Το έκανε με τόση εξυπνάδα και με τόσο πλούσιο λεξιλόγιο που εξαπατήθηκα πλήρως από την εξωτερική του εμφάνιση», είπε η Haglin. Μάλιστα, υποστήριξε ότι την εκμεταλλεύτηκε ενώ πέρναγε μια δύσκολη περίοδο στη σχέση της με το αγόρι της.























































