ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαρώνει ο Σουλτς στη δημοφιλία για υποψήφιος καγκελάριος

Σαρώνει ο Σουλτς στη δημοφιλία για υποψήφιος καγκελάριος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το 40% των Γερμανών θεωρεί τον Μάρτιν Σούλτς καλύτερο για υποψήφιο των σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία.

Καταλληλότερο για υποψήφιο καγκελάριο θεωρεί τον πρόεδρο του SPD Ζίγκμαρ Γκάμπριελ μόλις το 31%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Dimap για λογιαριασμό της κυριακάτικης Welt.

Τον περασμένο Μάιο καλύτερο σοσιαλδημοκράτη υποψήφιο θεωρούσε το 31% τον Γκάμπριελ και το 28% τον Σούλτς.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, οι σοσιαλδημοκράτες ψηφοφόροι θεωρούν σε ποσοστό 58% τον Σούλτς καταλληλότερο υποψήφιο, ενώ τον Γκάμπριελ το 42% των ερωτηθέντων.

Στους ψηφοφόρους των πρασίνων και της αριστεράς τα ποσοστά είναι ακόμα πιο συντριπτικά υπέρ του Σούλτς.

Οι μεν πράσινοι ψηφοφόροι τον προτιμούν σε ποσοστό 52% και μόλις το 25% προτιμά Γκάμπριελ, οι δε αριστεροί θεωρούν σε ποσοστό 46% καταλληλότερο τον Σούλτς και 11% κρίνει ότι ο Γκάμπριελ είναι καλύτερη επιλογή για το χρίσμα του SPD.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Υπόθεση εκβιασμού με ποντικοφάρμακο σε παιδικές τροφές

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr